Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Megapolis.DocNet

Дата: 09.08.2024 14:18
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Megapolis.DocNet — система внутрішнього електронного документообігу, розроблена консорціумом Intecracy Group, до якого зокрема входили компанії InBase та Softline, для організацій будь-якого розміру та галузей діяльності, включаючи державні підприємства, органи державної влади та місцевого самоврядування.

Megapolis.DocNet призначена для автоматизації документо-орієнтованих ділових процесів, пов'язаних із загальною та операційною діяльністю. Основною метою впровадження Megapolis.DocNet є підвищення прозорості, керованості та ефективності роботи. Система охоплює всі етапи життєвого циклу документів: від підготовки проектів документів до організації архівного зберігання (із забезпеченням функцій електронного архіву та електронного підпису (електронного цифрового підпису та кваліфікованого електронного підпису).

Система побудована на платформі UnityBase

Megapolis.DocNet: Підвищення Ефективності Документообігу

Система Megapolis.DocNet – високотехнологічне рішення, що охоплює всі етапи життя документів в організації. Від підготовки проектів документів до організації захищеного електронного архіву та цифрового підпису. Мета впровадження – підняття прозорості та ефективності роботи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь