Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

50-річчя Малотокмачанського будинку культури

Дата: 24.10.2017 17:40
Кількість переглядів: 1062

21 жовтня 2017 року відбувся урочистий концерт з нагоди 50-річчя нашого Малотокмачанського сільського будинку культури. Голова Малотокмачанської ОТГ Малахатка Анатолій Миколайович щиро привітав колектив Малотокмачанського СБК з ювілейною датою, вручив директору будинку культури Пасічник Марині Юріївні почесну грамоту за плідну працю, активність та творчі здобутки, а також від керівництва Малотокмачанської сільської ради вручив 4 світлодіодні стробоскопи для проведення подальших концертів. В свою чергу зі словами привітання звернулася Начальник відділу культури і туризму Оріхівської РДА Качур Олена Дмитрівна, яка згадала яскраве минуле будинку культури та його діячів, а також вручила подяку керівництву Малотокмачанського СБК та подарувала електрочайник.

На свято завітали і гості з інших куточків Запорізької області: Теарт мініатюр «Браво» Вільнянського РБК, народний дитячий зразковий аматорський хореографічний ансамбль «Веселкові барви» та народний вокальний ансамбль «Вечірня зіронька» Оріхівського РБК, вокальний гурт «Гарні молодиці» Нестерянського БК. Вони своїми вокально-хореографічними, комедійними номерами, сценками-пародіями подарували нові яскраві та незабутні враження всім глядачам!

Ще одним козирем концертної програми став танець лебедів, котрі ніби світлячки світилися на сцені, у виконанні танцювального колективу середньої групи.

Фіналом концерту стала легендарна пісня «The Show Must Go On» у виконанні дівчат із гурту «Спецефект» під яскравий святковий феєрверк!

Директор Малотокмачанського СБК Пасічник Марина Юріївна подякувала всім за натхнення, віру, надію та любов глядачів до творчої справи всіх учасників будинку культури. Всі присутні були щиро вражені масштабами грандіозного концерту та отримали справжнє душевне задоволення від цього заходу!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь