Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

У Запоріжжі обговорили перспективи розробки бізнес-мапи регіону

Дата: 24.12.2021 09:42
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

Реалізація проєкту "Громадський контроль" у Запорізькій області, що  спрямований на підтримку легального бізнесу, з поміж іншого дозволить протидіяти тіньовому обігу алкогольної і тютюнової продукції та збільшити надходження до бюджетів. Одним із основних інструментів, який розробляється в рамках проєкту, є Відкритий загальнодоступний онлайн реєстр бізнесу Запорізької області. Про особливості та складності у його створенні йшлося на черговому засіданні робочої групи.

Участь у обговоренні взяли заступник директора Департаменту економічного розвитку і торгівлі Запорізької облдержадміністрації Вікторія Самусь, депутатка Запорізької обласної ради Ірина Лєх, начальник управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Запорізькій області Дмитро Шепель, начальниця управління контролю за підакцизними товарами Юлія Зарецька, голова правління громадської організації "Бізнес-Союз "Порада" Олена Єрьоменко та представники установ і організацій.

Під час засідання члени робочої групи розглянули етапи створення бізнес-мапи Запорізької області, на якій, зокрема, будуть представлені місця реалізації продукції запорізьких товаровиробників, а також проаналізували перспективи і терміни запровадження відкритого загальнодоступного онлайн реєстру.

 

Крім того, присутнім повідомили про актуальні питання запровадження програмних РРО та одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб.

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь