Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Що хвилює запорізький бізнес: Зустріч керівника податкової служби регіону з платниками

Дата: 05.11.2021 13:15
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

Побудова ефективного діалогу, сприяння вирішенню проблем запорізьких суб'єктів господарювання та практичне застосування норм податкового законодавства – про це йшлося під час зустрічі начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Романа Афонова з представниками депутатського корпусу, громадськості і бізнесу.

Депутатка Запорізької обласної ради Ірина Лєх, голова правління громадської організації "Бізнес-Союз "Порада" Олена Єрьоменко та керівники підприємств області узагальнили складні моменти, які сьогодні турбують підприємництво, та розглянули шляхи їх вирішення під час спілкування з очільником податкової служби регіону.

Обговорювалися питання, які наразі є найбільш актуальними для запорізького бізнесу. Зокрема, це податкове навантаження місцевих товаровиробників, складні аспекти реєстрації податкових накладних і розрахунків коригування в Єдиному реєстрі, а також законодавчі новації. Також запорізькі ресторатори ініціювали розгляд механізму обов’язкового зазначення цифрового значення штрих-коду марки акцизного податку на алкогольні напої у фіскальному касовому чеку.

Крім того, одним із ефективних механізмів у протидії незаконному обігу підакцизних товарів та підтримки легальних виробників і продавців найближчим часом має стати інтерактивна мапа торговельних об'єктів, яка наразі розробляється у співпраці обласної влади і бізнесу. Учасники зустрічі обговорили процес створення цього діджитал-інструменту та внесли свої пропозиції.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу "InfoTAX".

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь