Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Розробка онлайн-мапи об'єктів торгівлі та інформаційна підтримка бізнесу: робоча зустріч керівництва податкової служби регіону із народними обранцями

Дата: 07.10.2021 11:34
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

Вчора керівник податкової служби регіону Роман Афонов провів робочу зустріч з депутаткою Запорізької обласної ради, заступницею голови правління громадської організації "Бізнес-Союз "Порада" Іриною Лєх та депутатом Дніпрорудненської міської ради Сергієм Тихоновим.

Предметом обговорення стала розробка інтерактивної мапи торговельних об'єктів, запуск якої надасть можливість ефективно протидіяти нелегальній реалізації підакцизної продукції в регіоні. Запровадження цього онлайн-інструменту напрацьовується обласною владою і бізнесом за підтримки органів ДПС області.

Також учасники розглянули останні зміни в податковому законодавстві, зокрема, що стосуються відображення даних про акцизну марку на алкогольні напої у фіскальному касовому чеку. Найближчим часом фахівці податкової проведуть окрему зустріч з представниками бізнесу різних галузей, яких стосується дане нововведення та інші законодавчі новації.

Окремо йшлося про шляхи наповнення бюджетів територіальних громад. Як відзначив Роман Афонов, наразі представники місцевого самоврядування у співпраці з податківцями на місцях напрацьовують оптимальні механізми для залучення додаткових коштів та протидії тіньовим процесам. Зокрема, спільна робота відбувається за такими напрямами, як: легалізація найманої праці та земельних ділянок, контроль над ринком підакцизних товарів тощо.

Наприкінці зустрічі сторони наголосили на важливості подальшої співпраці та необхідності поглиблення діалогу між відомством і представниками бізнесу.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу "InfoTAX".

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь