Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Привітання з Днем народження директора Малотокмачанської гімназії

Дата: 05.10.2021 10:08
Кількість переглядів: 1976

Сьогодні святкує свій День народження  чудова людина, мудрий керівник, директор Малотокмачанської гімназії Малотокмачанської сільської ради –ГАМОВ Олександр Григорович!

 Фото без опису 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаємо Вам  невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів і задумів, а підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров’я, серце, сповнене любові і добра, натхненна думка й щирі почуття. Щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай шана Ваших учнів і колег буде подякою Вам за плідну працю.

Щиро бажаємо невичерпної енергії, натхнення, оптимізму і нових здобутків. А ще воліємо, щоб поряд із Вами завжди була працьовита, віддана і випробувана славна команда, яка завжди підтримуватиме вогонь Ваших незгасимих ідей.

 

З повагою,

Малотокмачанський сільський голова  Анатолій МАЛАХАТКА

та апарат сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь