Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Використання запорізьких надр додало бюджетам майже 1,2 мільярда гривень

Дата: 29.09.2021 13:34
Кількість переглядів: 189

За вісім місяців до бюджетів усіх рівнів надійшло 1 мільярд 186 мільйонів гривень рентної плати за користування надрами. Це на 920 мільйонів гривень більше, ніж роком раніше. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

Із загальних надходжень до державного бюджету перераховано 829 мільйонів 600 тисяч гривень, до місцевих скарбниць – 356 мільйонів 600 тисяч гривень.

Найбільші суми рентної плати спрямували василівські та михайлівські добувні підприємства – 1 мільярд 136 мільйонів гривень, суб'єкти господарювання обласного центру забезпечили 20,3 мільйона гривень, токмацькі і чернігівські – 7,3 мільйона, пологівські, більмацькі та розівські – 5,9 мільйона, бердянські та приморські – понад 4 мільйони, вільнянські та новомиколаївські – 3 мільйони, мелітопольські та веселівські – 2,3 мільйона гривень, Запорізького району – 4,3 мільйона тощо.

Всього в регіоні 567 компаній здійснюють видобуток корисних копалин, використовують ділянки надр для зберігання природного газу, нафти, газоподібних та інших рідких нафтопродуктів, витримування виноматеріалів, виробництва і зберігання винопродукції та іншого.

Нагадуємо, 30 вересня – останній день сплати рентних платежів за користування надрами при видобуванні вуглеводної сировини за серпень.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу "InfoTAX".

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь