Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО: ОНОВЛЕННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ДОРІГ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Дата: 29.07.2021 11:42
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

Розпочато ремонт автошляху з Токмака до Оріхова. Ця ділянка є частиною автомобільної дороги державного значення Т-04-08 Павлоград - Васильківка - Новомиколаївка - Оріхів - Токмак.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Запорізькій області, будівельники працюватимуть на ділянці км 140+208 — км 169+671 — це відстань у 29,5 км, що пролягає від міста Токмак до національної автодороги Н-08 Бориспіль - Дніпро - Запоріжжя (через м. Кременчук) - Маріуполь, майже до самого міста Оріхів.

На сьогодні підрядник вже виконав фрезерування 7 кілометрів  старого дорожнього покриття. Тривають роботи з прибирання порослі та ремонту узбіч. Наступний крок - регенерація та стабілізація дороги. Потім ремонтники проведуть влаштування вирівнюючого шару, встановлять нові дорожні знаки та нанесуть розмітку.

Нагадаємо також, що днями у Бердянському районі стартував ремонт траси М-14 на двох ділянках: км 580+000 – км 592 та км 592+000 – км 604+086. Загалом по всій області в рамках “Великого будівництва” активно оновлюються автошляхи державного та регіонального значення. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Запорізької ОДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь