Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Капітальний ремонт дитсадка в Гуляйполі - програма Президента України "ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО"

Дата: 19.07.2021 16:35
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

 

На початку цього року після капітального ремонту було введено в експлуатацію дитячий садочок «Сонечко» у місті Гуляйполі. Заклад мав майже півсторічну історію, і за цей час не знав капітального ремонту – заміни потребували інженерні комунікації, дах, не кажучи вже про внутрішнє оздоблення приміщень. Заклад потрапив до президентської програми «Велике будівництво» — на реконструкцію було виділено понад 20 млн гривень з державного бюджету, ще майже 2 млн додав обласний бюджет, а близько мільйона – бюджет району.

Завдяки реконструкції вдалося не лише дати закладу новий вигляд, і покращити якісні показники роботи, а й збільшити кількість груп – дві додаткові відкрили у відремонтовоному другому корпусі. Таким чином «Сонечко» може приймати до 220 гуляйпільських малюків одночасно. Оновлені будівлі оформлені в яскравих фарбах. Тут передбачені умови для дітей з особливими потребами та маломобільних груп населення. Як виглядає оновлений дитсадок зараз, показав у соцмережах куратор проекту «Велике будівництво» Юрій Голік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь