Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

РРО у смартфоні використовують 1408 запорізьких платників

Дата: 19.03.2021 08:46
Кількість переглядів: 212

Фото без опису

З моменту запровадження програмних реєстраторів розрахункових операцій до використання новітнього покоління касової техніки вже долучилось 1328 запорізьких підприємців та 80 компаній і підприємств. Так, суб'єкти підприємництва-фізичні особи зареєстрували 1403 програмних РРО, юридичні особи – 153. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

Як підкреслив керівник податкової служби регіону, програмні РРО – це зручна альтернатива класичним касовим апаратам. Суб'єкти господарювання за власним рішенням можуть обирати спосіб фіксації розрахункових операцій.

Водночас програмне забезпечення встановлюється на будь-який пристрій, зокрема, комп'ютер, ноутбук, смартфон або планшет тощо. ПРРО надають безліч можливостей для представників бізнесу, серед них: відправка покупцю електронних чеків, ведення обліку товарів, формування звітності за будь-який період, робота в режимі офлайн (до 36 годин разово та не більше 168 годин на місяць), онлайн підрахунок податків та знижок, сканування штрих-коду для отримання ціни товару з бази даних, фіксування дати, часу та деталей операції розрахункової операції, підключення до РРО вагів та багато іншого.

Завантажити програмне забезпечення можна за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/programniy-reestrator-rozrahunkovih-operatsiy/.

Відеоурок щодо реєстрації ПРРО можна переглянути на веб-сайті ДПС: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/video-lessons/6842.html.

 

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь