Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Запорізькі підприємства і підприємці сплатили 812 мільйонів гривень ПДВ

Дата: 17.03.2021 08:45
Кількість переглядів: 180

Фото без опису

У січні-лютому запорізькі платники податку на додану вартість спрямували до державного бюджету 812 мільйонів гривень. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року компанії і підприємці регіону збільшили надходження ПДВ на 164 мільйони 793 тисячі гривень або на 25,5 відсотка.

Як свідчать дані поданих декларацій суб'єктів господарювання, обсяги оподатковуваних операцій зросли на 2,3 мільярда гривень, а нарахування податку – на 92,5 мільйона.

Більшу половину надходжень забезпечили представники бізнесу м. Запоріжжя – 432 мільйони. Мелітопольські і веселівські платники направили до державної скарбниці 58,8 мільйона, бердянські і приморські – 50,3 мільйона, пологівські, більмацькі та розівські – 46 мільйонів, вільнянські та новомиколаївські – 39 мільйонів, оріхівські та гуляйпільські – 36,5 мільйона, токмацькі та чернігівські – 35,6 мільйона, якимівські та приазовські – 32,5 мільйона тощо.

Всього у Запорізькій області станом на початок березня зареєстровано 9977 платників податку на додану вартість, серед яких 9019 юридичних осіб та 958 фізичних осіб-підприємців.

Нагадуємо, 22 березня – граничний термін подання податкової декларації з ПДВ за лютий, а 30 березня – останній день сплати податку за лютий.

 

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь