Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ НАБИРАЄ ОБЕРТІВ «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»

Дата: 10.03.2021 13:53
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

Сьогодні під час прес-конференції голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух анонсував відкриття двох соціально значимих об’єктів, які капітально відремонтували у рамках програми Президента України.

Як повідомив очільник області, одним із  об’єктів є заклад дошкільної освіти ясла-садок «Сонечко» у м. Гуляйполе. В рамках реконструкції у дитсадку утеплено зовнішні стіни та покрівлю, замінено вікна та двері, оновлено систему освітлення і вентиляції тощо.

Другий об'єкт - це відокремлений підрозділ «Інфекційна лікарня» комунальної установи «ТМО «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» у м. Мелітополь.  Медзаклад потрапив до програми «Велике будівництво», оскільки частина його приміщень перебувала в незадовільному стані і не відповідала чинним стандартам для встановлення нового обладнання.

  • Оновлення лікарні відбувалося за новітніми технологіями з використанням якісних матеріалів. Усі 125 ліжок цього медичного підрозділу забезпечені киснем. Його відкриття дозволить значно покращити ситуацію по ковідних ліжках в масштабах всієї області. Це важливо, бо саме кисень при лікуванні хворих на COVID-19 та інші схожі захворювання суттєво зменшує смертність. І ми раді, що в області такі проєкти реалізуються своєчасно і на високому рівні, - зазначив Олександр Старух.



Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Запорізької ОДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь