Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Обережно: шахраї знову "збирають" фінансову допомогу!

Дата: 05.02.2021 14:52
Кількість переглядів: 236

Зловмисники за допомогою відпрацьованої схеми здійснили чергову атаку на запорізьких підприємців. Афера полягає в наступному: платнику податків телефонують нібито з податкової і від імені певної посадової особи пропонують вирішити питання із не проведенням перевірки за певну винагороду.

На цей раз шахрайські дії зафіксовані у Пологівському районі. Там телефонні дзвінки надходили з номерів: (050) 142-16-10 та (066) 705-89-32. Невідомі особи представлялись завідувачем Пологівського сектору податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок та просили надати фінансову допомогу начальнику Пологівської ДПІ з метою уникнення проведення "перевірки з ДПС України".

Застерігаємо платників податків, подібні дзвінки або повідомлення – це один із видів злочинної схеми наживи на довірливих громадянах. Радимо бути пильними, ретельно перевіряти інформацію і у подібних ситуаціях повідомляти правоохоронні органи.

 

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь