Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Запорізькі підприємства за рік сплатили 280 мільйонів "екоподатку"

Дата: 15.01.2021 10:06
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

У 2020 році запорізькі компанії і підприємці перерахували до бюджетів усіх рівнів 279 мільйонів 764 тисячі гривень екологічного податку (без показників підприємств, які перебувають на обліку в Східному управлінні Офісу великих платників податків ДПС). З цієї суми 129 мільйонів спрямовано до спецфондів місцевих бюджетів, 150,5 мільйона – до державної скарбниці. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

Найбільші надходження забезпечили суб'єкти господарювання міста Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 221,6 мільйона. Підприємства і установи Запорізького району направили до бюджетів 28,8 мільйона, м. Запоріжжя – 11,2 мільйона, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 4 мільйони, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 3,9 мільйона тощо.

Всього у минулому році податок за здійснення забруднюючих викидів у довкілля сплачували три тисячі СГД-юридичних та СПД-фізичних осіб.

Нагадаємо, ставки "екоподатку" залежать від виду забруднюючих речовин або рівня небезпечності відходів.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу "InfoTAX".

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь