Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

За пів року запоріжці направили до бюджету понад 300 мільйонів гривень військового збору

Дата: 17.07.2020 11:46
Кількість переглядів: 227

За шість місяців надходження військового збору від платників Запорізького регіону перевищили 308 мільйонів гривень (не враховуючи показники великих підприємств, зареєстрованих у Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДПС). За інформацією начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Романа Афонова, запоріжці збільшили відрахування порівняно з першим півріччям 2019 року на 12 мільйонів 613 тисяч або на 4,3 відсотка.

Середньомісячна сплата збору у січні-червні склала понад 51,4 мільйона, що на два мільйони більше, ніж торік. Зокрема, у червні до бюджету надійшло 58,6 мільйона, це на 2,3 мільйона більше показника аналогічного періоду минулого року.

Із загальної суми 159 мільйонів забезпечили роботодавці і мешканці м. Запоріжжя, платники м. Енергодар, Кам'янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів спрямували 48,6 мільйона, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 27,3 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 20,4 мільйона, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 9,5 мільйона, Вільнянського, Новомиколаївського районів – 8,6 мільйона, Оріхівського та Гуляйпільського районів – 8,5 мільйона тощо.

Усього на даний час в регіоні нараховується більше 20 тисяч суб'єктів господарювання, які є платниками військового збору, з яких 7,8 тисячі – СГД-юридичні особи та 12,4 тисячі фізичних осіб.

Нагадаємо, військовий збір, ставка якого становить 1,5 відсотка, сплачується з отриманих доходів, які оподатковуються ПДФО відповідно до статті 168 Податкового кодексу України. Зокрема, це заробітна плата, іноземні доходи, суми винагород та інших виплат, нарахованих відповідно до умов цивільно-правового договору, пасивні доходи, у тому числі, роялті, дивіденди, страхові виплати та інші.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь