Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Запорізькі підприємства спрямували до місцевих бюджетів майже 67 мільйонів гривень податку на прибуток

Дата: 14.07.2020 11:34
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

У першому півріччі підприємства, організації і установи регіону сплатили до місцевих бюджетів 66 мільйонів 907 тисяч гривень податку на прибуток, що на 28 тисяч більше ніж торік (без показників великих платників, які обслуговуються в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДПС). Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

Податок на прибуток залишається серед основних джерел доходів бюджетів області. Так, до скарбниці м. Запоріжжя надійшло – 48,7 мільйона, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 6,2 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 3,2 мільйона, м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – понад 2,5 мільйона, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 1,2 мільйона, Запорізького району – більш ніж мільйон гривень тощо.

Всього у Запорізькій області станом на початок липня на обліку перебувало 955 платників податку на прибуток.

Податок, основна ставка якого становить 18 відсотків, нараховується платником самостійно на базу оподаткування – прибуток із джерелом походження як з України, так і за її межами.

Нагадаємо, 10 серпня 2020 року – останній календарний день подання податкової декларації з податку на прибуток за І півріччя 2020 року.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь