Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

У колективах запорізької податкової проведено понад півсотні роз'яснювальних заходів і три службові перевірки

Дата: 10.07.2020 11:28
Кількість переглядів: 259

Фото без опису

У першому півріччі проведено три службові перевірки щодо причетності посадових осіб податкової служби регіону до вчинення правопорушень, пов'язаних з корупцією. У результаті факти недотримання законодавства знайшли своє підтвердження, в одному випадку інформацію було направлено до спеціально уповноваженого суб'єкта у сфері протидії корупції.

Також співробітники підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції розглянули шість повідомлень щодо причетності посадових та службових осіб ГУ ДПС у Запорізькій області до вчинення правопорушень, пов'язаних з корупцією.

Крім того, в колективах органів ДПС було проведено 13 лекцій на антикорупційну тематику. Серед 40 кандидатів, які претендували на зайняття вакантних посад у податковій службі, організовані роз'яснювальні заходи стосовно дотримання вимог Закону України "Про запобігання корупції".

Протягом січня-червня фахівці відділу з питань запобігання та виявлення корупції проводили індивідуальні консультації для працівників служби щодо дотримання норм антикорупційного законодавства.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь