Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Запорізький бізнес спрямував на соціальні гарантії чотири мільярди

Дата: 08.07.2020 08:40
Кількість переглядів: 231

Фото без опису

За перше півріччя запорізькі роботодавці сплатили 4 мільярди 242 мільйони гривень єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (без показників великих підприємств, які обліковуються в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДПС). Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження збільшились на 196 мільйонів або на 4,8 відсотка.

Керівник податкової служби регіону наголосив, що кожного місяця компанії, установи і підприємці спрямовують до пенсійного і соціальних фондів, у середньому, понад 700 мільйонів, що перевищило минулорічний показник на 30 мільйонів.

Так, у січні-червні суб'єкти господарювання м. Запоріжжя направили 2 мільярди 196 мільйонів гривень єдиного внеску, м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 670 мільйонів, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 394,6 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 285,5 мільйона, Василівського та Михайлівського районів – 117 мільйонів, Вільнянського, Новомиколаївського районів – 112 мільйонів, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 112 мільйонів, Оріхівського та Гуляйпільського районів – 107,8 мільйона тощо.

Усього в органах ДПС області зареєстровано 175038 платників єдиного внеску, що на 6260 більше, ніж торік.

Нагадаємо, з актуальною інформацією щодо змін законодавства, зокрема, стосовно адміністрування єдиного внеску, можна ознайомитися на сайті ГУ ДПС у Запорізькій області у розділі "Новини": https://zp.tax.gov.ua/media-ark/news-ark.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь