Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Від продажу підакцизних товарів запорізькі громади отримали 66 мільйонів

Дата: 30.06.2020 19:16
Кількість переглядів: 218

Фото без опису

Запорізькі підприємці і підприємства, які торгують підакцизною продукцією, з початку року сплатили до місцевих бюджетів 66 мільйонів гривень акцизного податку. Порівняно з аналогічним періодом минулого року сплата зросла на 7 мільйонів 518 тисяч або на 13 відсотків. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

Крім того, від ліцензування продажу алкогольних напоїв і тютюнових виробів до скарбниць громад спрямовано 15,3 мільйона гривень. За цей час фахівці податкової служби видали представникам бізнесу 5291 ліцензію, зокрема, 2248 – на право роздрібної торгівлі алкоголем, 1569 – для реалізації тютюну, продовжено термін дії 4781 дозволу, призупинено 477 документів, анульовано 662 тощо.

На даний час суб'єкти господарювання мають 8076 ліцензій. З їхнім переліком можна ознайомитись на сайті Головного управління ДПС у Запорізькій області за посиланням: https://zp.tax.gov.ua/reestr-vidanih-licenziy.

Також за січень-травень 2020 року було проведено 239 перевірок суб'єктів господарювання з питань дотримання законодавства, яке регулює обіг підакцизних товарів. За їхніми результатами застосовані фінансові санкції у вигляді штрафів на загальну суму 41,2 мільйона гривень.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь