Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Власники елітних автівок сплатили до місцевих бюджетів Запорізької області майже 3 мільйони

Дата: 30.06.2020 19:14
Кількість переглядів: 217

Фото без опису

З початку року до запорізьких місцевих скарбниць надійшло 2 мільйони 846 тисяч гривень транспортного податку. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов. Так, юридичні особи перерахували 1 мільйон 963 тисячі, фізичні особи – майже 883 тисячі.

Зокрема, міський бюджет м. Запоріжжя отримав 1 мільйон 347 тисяч, мелітопольські і веселівські власники елітних автівок спрямували 332 тисячі, оріхівські та гуляйпільські – 261 тисячу, бердянські і приморські – 239 тисяч, пологівські, більмацькі та розівські – 165 тисяч тощо.

На даний час на території області зареєстровано 120 підприємств та установ, які мають сплачувати транспортний податок, адже у них на балансі є легкові автомобілі з датою випуску до п'яти років та середньоринковою вартістю понад 375 розмірів мінімальної заробітної плати (1 мільйон 771 тисяча 125 гривень). Разом з тим, у травні збільшилась кількість власників вартісних автівок на 18, тож загальна кількість платників-фізичних осіб – 57.

Нагадуємо, ставка транспортного податку складає 25 тисяч гривень на рік. З переліком автомобілів які підлягають оподаткуванню, можна ознайомитись на сайтах Державної податкової служби (http://tax.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/pereliki-/334862.html) та Мінекономрозвитку (http://www.me.gov.ua/Vehicles/CalculatePrice?lang=uk-UA).

 

 

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь