Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Податкові борги запорізьких платників скоротилися на 121 мільйон

Дата: 31.10.2019 11:14
Кількість переглядів: 201

Фото без опису

За три квартали цього року податкова заборгованість у Запорізькій області зменшилась на 121 мільйон. Зокрема, до державного бюджету надійшло понад 67 мільйонів, до місцевих скарбниць – майже 54 мільйони.

У результаті заходів, що вживалися відповідно до вимог Податкового кодексу України, значні суми надійшли від продажу майна, яке знаходилось у податковій заставі – майже 11 мільйонів. З рахунків боржників стягнуто платіжними вимогами та вилучено коштів на суму 6,3 мільйона, від реалізації дебіторської заборгованості до бюджету спрямовано 1 мільйон, від підприємств, які знаходяться в процедурах банкрутства, скарбниці отримали 5,6 мільйона, за рахунок розстрочення податкового боргу – 2,7 мільйона.

З початку року списано безнадійний податковий борг у сумі 495 мільйонів, 445 мільйонів з яких – у зв'язку з ліквідацією боржників-банкрутів.

До судових органів направлено 127 позовів про стягнення недоїмки на суму 644 мільйони. На даний час суди задовольнили 40 з них на суму 146,3 мільйона.

Станом на 1 жовтня заборгованість з ЄСВ у регіоні склала 520 мільйонів гривень. Упродовж січня-вересня погашено 91,4 мільйона, у тому числі, через органи державної виконавчої служби – 26,4 мільйона.

Нагадуємо, інформація щодо платників, які мають податкові борги, розміщена на вебпорталі ДПС України: https://tax.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/pereliki-/296361.html.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь