Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Відкритий діалог про детінізацію економіки

Дата: 22.10.2019 10:31
Кількість переглядів: 234

Фото без опису

У Запоріжжі під головуванням очільника Запорізької облдержадміністрації Віталія Туринка відбулася зустріч з представниками бізнесу. У заході взяли участь в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, начальник Запорізької митниці Олексій Мужев, керівники правоохоронних відомств та інших державних органів.

Учасники зустрічі обговорили ситуацію, що склалася в окремих галузях економіки, зокрема, у сільському господарстві, торгівлі, у сфері операцій з металобрухтом. Керівники запорізьких підприємств та представники громадських організацій у своїх виступах акцентували увагу на першочергових проблемах у взаємодії із державними органами та висловили свої пропозиції щодо їх вирішення.

У свою чергу, очільник Запорізької ОДА наголосив на необхідності налагодження механізмів детінізації економіки, у тому числі, шляхом внесення законодавчих змін.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь