Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

В Запорізькій області у вересні буде проходити «Місячник зайнятості молоді»

Дата: 28.08.2019 16:00
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

Завдяки високому інтелектуальному потенціалу, мобільності та гнучкості молоді люди мають можливість впливати на суспільний прогрес, визначаючи майбутнє суспільства, держави та світового співтовариства. Одним з перспективних напрямків залучення молоді в суспільні процеси країни є забезпечення її робочими місцями. Молоді люди потребують допомоги і підтримки, аби отримати професію і освіту, влаштуватися на роботу, створити міцну забезпечену сім'ю. 

З метою підвищення ефективності надання соціальних послуг, спрямованих на підтримку трудової активності молоді в сучасному економічному середовищі, підвищення рівня працевлаштування такої категорії громадян, обласною службою зайнятості у вересні 2019 року буде проводитися «Місячник зайнятості молоді».

У цей період в області будуть проведені заходи, спрямовані на забезпечення зайнятості молоді: засідання «За круглим столом» із залученням представників місцевих органів влади, роботодавців, громадських організацій; «Дні відкритих дверей служби зайнятості»; семінари, тренінги; ярмарки вакансій, аукціони претендентів, презентації професій, тощо.

 

 

Додаткову інформацію можна отримати у Оріхівській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості 06141-4-46-44,06141-4-31-62


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь