Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Оріхвське управління про проведення операції «Урожай»

Дата: 04.10.2019 16:27
Кількість переглядів: 220

Фото без опису

Оріхівське управління нагадує, що триває операція «Урожай», яка направлена на детінізацію відносин в аграрному секторі економіки та на декларування доходів, отриманих власниками земельних ділянок. 

Податківцями в ході операції «Урожай» здійснюються перевірки дотримання вимог законодавства, що регулює земельні відносини та перевірки на предмет виявлення не облікованих найманих працівників, проводиться аналіз нарахування та виплати заробітної плати найманим працівникам.

Попереджаємо про неприпустимість порушення законодавства України про працю та Податкового кодексу України. Тіньова заробітна плата це не тільки втрати бюджету, використання найманої праці без оформлення трудових відносин – це втрата страхового стажу для призначення пенсії працівнику.

Податкова служба нагадує сільгоспвиробникам та фермерам, що найманий працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу, та подання повідомлення до територіальних органів Державної податкової служби.

Оріхівське управління ГУ ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь