Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

На Запоріжжі зафіксовано 131 митне порушення

Дата: 23.09.2019 15:56
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

Запорізькі митники з початку року під час аналітично-пошукових заходів встановили 131 випадок недотримання митних правил. За даними фактами стосовно компаній та фізичних осіб заведені справи за загальну суму 54,7 мільйона гривень.

За січень-серпень фахівці митниці розглянули 38 адміністративних матеріалів, за результатами яких на правопорушників накладені штрафи на суму 3 мільйони 428 тисяч гривень.

За цей же період судові органи винесли рішення у 43 справах, згідно з якими  конфісковано предметів правопорушень загальною вартістю 1 мільйон 646 тисяч, а також накладені штрафи на суму 5,9 мільйона гривень.

Нагадуємо, суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності та громадяни на вебпорталі ДФС можуть ознайомитись з правилами перетину митного корону України, актуальною інформацію щодо оформлення поставок та ін. (http://sfs.gov.ua/baneryi/mitne-oformlennya/).

 

Запорізька митниця ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь