Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Запорізькі землекористувачі поповнили місцеві бюджети на 788 мільйонів

Дата: 23.09.2019 15:55
Кількість переглядів: 190

Власники та орендарі земельних ділянок за вісім місяців цього року сплатили до місцевих бюджетів 788 мільйонів гривень. За інформацією в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслана Рачинського, надходження плати за землю перевищили минулорічні на 21 мільйон або на 2,7 відсотка.

Найбільші платежі надійшли за землі м. Запоріжжя – 269 мільйонів гривень, м. Енергодар, Кам'янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 95,5 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського і Приморського районів – майже 77 мільйонів, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 68,3 мільйона, Якимівського та Приазовського районів – 56 мільйонів, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – понад 52 мільйони тощо.

Фахівці податкової служби разом із представниками інших державних органів проводять заходи, направлені на детінізацію земельних відносин. Так, упродовж цього року після здійснених звірок з місцевими радами, підрозділами податкової служби області, ГУ Держгеокадастру у Запорізькій області та регіонального відділення Фонду державного майна України було залучено до оподаткування 42 суб'єкти господарювання, сума нарахувань земельного податку та орендної плати перевищила 5 мільйонів гривень. А за результатами заходу "Врожай-2019", який проводиться за участю місцевої влади та податківців, річні додаткові надходження орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності до місцевих бюджетів склали 1,3 мільйона.

Усього в регіоні нараховується понад дев'ять тисяч юридичних та 286 тисяч фізичних осіб, які володіють або орендують земельні ділянки.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь