Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Запорізькі платники ПДВ перерахували до бюджету 2,2 мільярда гривень

Дата: 17.09.2019 15:38
Кількість переглядів: 253

Фото без опису

З початку року запорізькі суб'єкти господарювання сплатили до державного бюджету 2 мільярди 208 мільйонів гривень податку на додану вартість (без даних великих підприємств, які перебувають на обліку в Запорізькому управлінні Офісу ВПП).

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, надходження до показників аналогічного періоду минулого року зросли на 158 мільйонів або майже на вісім відсотків.

За інформацією керівника податкової служби області, у загальних доходах держбюджету сплата ПДВ склала 35 відсотків. Лише у серпні запорізькі платники спрямували близько 356 мільйонів, що на 20 відсотків перевищило дані серпня 2018 року.

У січні-серпні підприємства і підприємці м. Запоріжжя перерахували 1 мільярд 374 мільйони гривень ПДВ, мелітопольські і веселівські – 163 мільйони, бердянські і приморські – 156 мільйонів, токмацькі і чернігівські – 77,6 мільйона. Від представників бізнесу Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського районів надійшло 122 мільйони, Василівського та Михайлівського районів – майже 68 мільйонів, Якимівського та Приазовського районів – 67,5 мільйона, м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 62 мільйони, Оріхівського та Гуляйпільського районів – 61 мільйон, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 56 мільйонів.

Всього на Запоріжжі зареєстровано 9232 платники ПДВ-юридичні та 941 фізична особа.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь