Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Запорізькі компанії спрямували до держбюджету понад 4,7 мільярда гривень митих платежів

Дата: 06.09.2019 14:52
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

За вісім місяців поточного року суб'єкти господарювання Запорізького регіону сплатили до державного бюджету 4 мільярди 751,6 мільйона гривень митних платежів. Лише у серпні до казни надійшло 418,5 мільйона.

Переважну частину доходів держскарбниці сформували податки і збори, які перерахували промислові підприємства при ввезенні на митну територію України товарів для використання у виробничих процесах. Ці платежі з початку року перевищили 76 відсотків. Інші надходження з імпорту забезпечили суб'єкти невиробничих галузей (майже 24 відсотки).

Найбільші суми сплачені при митному оформленні машин, устаткування та транспорту – 37 відсотків, паливно-енергетичних товарів – 27 відсотків, металів та виробів з них – 12 відсотків, сільськогосподарських та продовольчих товарів – 9 відсотків, мінеральних продуктів – 7 відсотків та продукції хімічної промисловості – 6 відсотків.

 

Запорізька митниця ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь