Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Запоріжці щомісячно сплачують 50 мільйонів гривень військового збору

Дата: 27.08.2019 13:53
Кількість переглядів: 246

Фото без опису

З початку року з доходів запорізьких платників податків до державного бюджету надійшло понад 350 мільйонів гривень військового збору. Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, сплачена сума на 53 мільйони або на 18 відсотків більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Керівник фіскальної служби області зазначив, що у регіоні щомісячні надходження військового збору складають, в середньому, 50 мільйонів, це майже на 8 мільйонів перевищує показник 2018 року.

Лідери з відрахувань платежу – підприємства, установи і підприємці м. Запоріжжя, які забезпечили майже 185 мільйонів гривень, що на 28,6 мільйона більше, ніж торік. Платники м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів спрямували 45,2 мільйона, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – близько 32 мільйонів, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 23,8 мільйона, Вільнянського, Запорізького, Новомиколаївського районів – 16,5 мільйона тощо.

Усього станом на початок серпня в Запорізькій області військовий збір сплачують 64,7 тисячі суб'єктів господарювання, у тому числі понад 16 тисяч юридичних та 48 тисяч підприємців-фізичних осіб та громадян.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь