Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Запорізькі активісти і податківці обговорили шляхи боротьби з незаконним продажем алкоголю

Дата: 21.08.2019 13:51
Кількість переглядів: 209

Фото без опису

У Запоріжжі відбулася зустріч представників громадських організацій та фіскальної служби Запорізької області. Основною темою заходу, ініційованого місцевими активістами, стали питання виявлення і припинення діяльності незаконних пунктів продажу алкоголю на території м. Запоріжжя.

Під час обговорення представники організацій повідомили про свою діяльність з протидії нелегальній реалізації підакцизних товарів, наголосили на готовності активно співпрацювати з фіскальною службою та звернулись до керівництва ГУ ДФС у Запорізькій області з пропозицією об'єднати зусилля з виявлення та ліквідації тіньових точок, які продають споживачам фальсифікат.

Позицію фіскальної служби висловили в. о. начальника ГУ ДФС у Запорізькій області Світлана Гаврилова, начальник оперативного управління ГУ ДФС у Запорізькій області Богдан Красюк та керівники структурних підрозділів служби, які повідомили про функції, повноваження і порядок здійснення органами ДФС контролю в сфері обігу підакцизних товарів.

У ході зустрічі сторони визначили напрями діяльності у межах чинного законодавства, що регулює роботу правоохоронних органів, контролюючих структур, органів місцевої влади та громадських організацій, щодо протидії нелегальному продажу алкогольної продукції. Крім того, запорізькі активісти і податківці окреслили перші кроки співпраці.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь