Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Кожного місяця запоріжці забезпечують до бюджету понад 50 мільйонів гривень військового збору

Дата: 16.10.2019 09:50
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

За три квартали запорізькі платники податків спрямували до бюджету 457 мільйонів гривень військового збору (без даних великих підприємств, які зареєстровані в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДПС). Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, порівняно з минулим роком надходження зросли на 18 відсотків або на 69 мільйонів.

Керівник податкової служби регіону зазначив, що запоріжці збільшили щомісячну сплату майже на 8 мільйонів – із 43 мільйонів у минулому до 50,8 мільйона у поточному році.

З початку року суб'єкти господарювання та жителі м. Запоріжжя перерахували до державної скарбниці 237 мільйонів, м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 57 мільйонів, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 41,4 мільйона, підприємства і підприємці м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів забезпечили 33 мільйони, Вільнянського, Новомиколаївського районів – 21 мільйон, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 16 мільйонів тощо.

Всього на Запоріжжі нараховується майже 68 тисяч платників військового збору. Нагадаємо, цей платіж утримується з доходів фізичних осіб, які підлягають оподаткуванню. Зокрема, це заробітна плата, іноземні доходи, суми винагород та інших виплат, нарахованих відповідно до умов цивільно-правового договору, пасивні доходи, у тому числі, роялті, дивіденди, страхові виплати та інші.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь