Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Запоріжцям фіскальна служба видала 29 тисяч сертифікатів відкритих ключів

Дата: 02.08.2019 16:51
Кількість переглядів: 258

Фото без опису

У січні-липні 2019 року фахівці фіскальної служби області видали запорізьким платникам податків 29 тисяч кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів.

Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, з початку року за послугами Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДФС регіону звернулись 11 тисяч представників бізнесу, держслужбовців, посадових осіб установ, організацій тощо.

Нагадуємо, платники мають можливість економити свій час і самостійно формувати сертифікати за онлайн запитом. Електронний сервіс доступний на сайті http://acskidd.gov.ua, на якому можна завантажити останню версію безкоштовного програмного забезпечення ІІТ Користувач ЦСК-1.

Крім того, на інформаційному ресурсі acskidd.gov.ua опубліковано новий регламент Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДФС та нові форми реєстраційних документів для отримання електронних довірчих послуг, які почали діяти з 22 липня.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь