Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Казначейство просить громади повернути кошти назад державі

Дата: 11.09.2019 16:35
Кількість переглядів: 341

Фото без опису

За попередньою інформацією Державна казначейська служба України проводить заходи для призупинення проведення видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку. Мова йде про кошти субвенції, перерахованої у вересні 2019 року.

Фото без опису

Такі дії проводяться на виконання доручення Міністерства фінансів України. І до того ж без надання пояснень та законодавчих підстав щодо здійснення таких операцій!

Асоціація міст України звертає увагу: законодавчих підстав щодо надання згоди на проведення операцій із відкликання коштів субвенції — немає!

Під час прийняття рішення необхідно врахувати: у майбутньому такі дії можуть бути сприйняті контролюючими органами як добровільна ВІДМОВА від коштів субвенції та виконання зобов’язань з фінансування відповідних видатків.

Фото без опису

А відповідальність за повноту здійснення видатків на заходи соцекономрозвитку території у такому разі покладається на органи місцевого самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь