Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Валерій Манько: "Запорізькі підприємства сплатили 170 мільйонів гривень екологічного податку"

Дата: 12.07.2019 10:24
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

За шість місяців 2019 року запорізькі підприємства-забруднювачі спрямували до бюджетів 170 мільйонів гривень екологічного податку (без врахування даних великих платників, які перебувають на обліку в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, порівняно із минулим роком ековідрахування збільшилися на 26 мільйонів. Зокрема, до державного бюджету надійшло 84,5 мільйона гривень, а до місцевих скарбниць – 85,5 мільйона гривень екологічного податку.

У першому півріччі найбільші надходження по області забезпечили платники м. Енергодар, Кам'янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 142 мільйони, підприємства Вільнянського, Запорізького і Новомиколаївського районів перерахували 10,7 мільйона, від виробництв м. Запоріжжя надійшло 9,7 мільйона, майже 2 мільйони сплатили суб'єкти господарювання Бердянського та Приморського районів.

Усього у Запорізькій області зареєстровано понад 2400 платників екологічного податку. Це підприємства, які здійснюють викиди шкідливих речовин у повітря, у водні об’єкти, а також розміщують, утворюють або зберігають небезпечні відходи.

 

Запорізька митниця ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь