Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Запорізькі підприємства перерахували майже 4 мільярди гривень митних платежів

Дата: 09.07.2019 15:13
Кількість переглядів: 318

Фото без опису

У першому півріччі 2019 року до державного бюджету спрямовано 3,8 мільярда гривень митних платежів. Про це повідомив начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев, який зазначив, що порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження збільшились майже на 9 мільйонів.

Лише у червні до казни спрямовано майже 484 мільйони гривень. Щоденно платежі з експортно-імпортних операцій в регіоні, у середньому, склали понад 16  мільйонів.

Більшу частину надходжень сформували митні платежі, які були сплачені при ввезенні на територію України товарів для виробництва в промисловості – 76,1 %, від суб'єктів невиробничих галузей надійшло, відповідно, 23,9 %.

У розрізі товарних угрупувань найбільша частка митних платежів припадає на машини, устаткування та транспорт – 35 відсотків, паливно-енергетичні товари - 33 відсотки, метали та вироби з них – 12 відсотків, сільськогосподарські та продовольчі товари – 9 відсотків, мінеральні продукти – 7 відсотків, продукція хімічної промисловості – 6 відсотків.

 

Запорізька митниця ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь