Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Ліцензування продажу алкоголю і тютюну додало місцевим бюджетам Запоріжжя майже 17 мільйонів

Дата: 01.07.2019 13:17
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

З початку року за право реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів запорізькі компанії та підприємці сплатили до місцевих бюджетів близько 17 мільйонів гривень. Усього протягом січня-травня фіскальна служба області видала  4180 відповідних ліцензій.

Зокрема, для роздрібної торгівлі алкогольною продукцією суб'єкти господарювання отримали 2414 ліцензій, для продажу тютюну – 1766 дозволів. Крім того, продовжено термін дії 4807 документів, призупинено 310 та анульовано 815. Отже, загальна кількість діючих ліцензій склала 8048.

Усього за п'ять місяців підприємства і фізичні особи-підприємці, які вроздріб торгують підакцизними товарами, спрямували до скарбниць громад 58,5 мільйона гривень акцизного податку. Його ставка складає 5 відсотків від вартості реалізованої продукції.

У сфері продажу алкоголю і тютюнових виробів у січні-травні фахівці фіскальної служби регіону провели 273 перевірки. За виявлені порушення до суб'єктів господарювання застосовані фінансові санкції у вигляді штрафів на загальну суму 4 мільйони 159 тисяч гривень.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь