Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Професія медика — щоденне служіння, на яке здатні лише віддані люди

Дата: 18.06.2019 11:28
Кількість переглядів: 1111

День медичного працівника — завжди особливе свято. У цей день (який відзначається у нашій країні у 3-тю неділю червня) завжди хочеться від усього серця подякувати медикам за радість здоров’я і диво життя, яке вони дарують кожному з нас, роблячи це із властивою лише людям цієї професії легкістю і невимушеністю, за якими стоять недоспані ночі, накопичена втома, щоденна копітка і потужна інтелектуальна праця і нечувана фізична витривалість, море наукової інформації, яку доводиться щодня пропускати через свій розум, океани людського болю і страждань, які кожен з них щодня переживає у своєму серці.

Напередодні свята медичних працівників, 14 червня, у Малотокмачанському сільському будинку культури зібралися усі ті, хто вважає, що подякувати лікарям - не просто обов'язок, а приємна місія.

На святі були присутні працівники апарату Преображенської та Малотокмачанської ОТГ, медичні працівники Малотокмачанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини та КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Преображенської сільської ради, жителі громади. Привітав  медичних працівників зі святом Малотокмачанський сільський голова А.М.Малахатка та до слів привітання приєднався Преображенський сільський голова В.А.Сідун, побажавши міцного здоров'я, невичерпної енергії, добра та благополуччя.

З вітальними словами звернулась до присутніх головний лікар КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Козир Вікторія Олександрівна.

За досягнення успіхів у медичному обслуговуванні населення громади та з нагоди професійного свята Дня медичного працівника Малотокмачанський сільський голова А.Малахатка та Преображенський сільський голова В.Сідун, а також головний лікар КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" В.Козир привітали та нагородили грамотами і подяками кращих медпрацівників обох громад, а завідувачу Малотокмачанської АЗПСМ та сімейному лікарю Попову Олександру Андрійовичу за плідну працю та досягнення було присвоєно звання "Почесний громадянин села Мала Токмачка", а також від Департаменту охорони здоров'я Запорізької ОДА вручено подяку та премію. 

Під час урочистого дійства відбувся святковий концерт, на якому учасники та творчі колективи  обох співдружніх громад подарували святковий настрій та найкращі творчі номери.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь