Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Запорізькі роботодавці добровільно оформили 2055 працівників

Дата: 30.05.2019 10:40
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

У результаті заходів з легалізації доходів населення та профілактичної роботи з працедавцями офіційне оформлення і зарплату отримали 2055 запоріжців.

Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, з початку 2019 року діяльність робочих груп, створених у фіскальній службі та органах виконавчої влади і місцевого самоврядування, була зосереджена на діалозі з підприємцями і керівниками запорізьких компаній. Під час співбесід суб'єктам господарювання доводились законодавчі вимоги, якими гарантуються легальний труд і заробітна плата, а також відповідальність за порушення норм Податкового кодексу та законів про працю.

Завдяки проведеній роботі добровільно оформленим найманим працівникам виплачено 8 мільйонів 867,6 тисячі гривень офіційних доходів, а це, в середньому, 4315 гривень на кожного.

Додаткові надходження до бюджетів і соцфондів склали 3 мільйони 680 тисяч гривень податків та зборів, у тому числі 1 мільйон 951 тисяча гривень єдиного соціального внеску, 1 мільйон 596 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб та 133 тисячі гривень військового збору.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь