Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Валерій Манько: «За перший квартал запоріжці сплатили майже 138 мільйонів гривень військового збору»

Дата: 18.04.2019 10:50
Кількість переглядів: 284

За три місяці 2019 року платники податків Запоріжжя та області перерахували до державного бюджету 137,9 мільйона гривень військового збору (без показників великих підприємств, які перебувають на обліку в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС). Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, порівняно з минулим роком надходження зросли на 22 мільйони або на 19 відсотків. Щомісячні відрахування військового збору становлять 46 мільйонів гривень.

Найбільші суми надійшли від платників м. Запоріжжя – майже 74 мільйони, м. Енергодар, Кам'янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – майже 19 мільйонів, м. Мелітополь, Мелітопольського та Приазовського районів – 12,3 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 9 мільйонів, Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського районів – 6,4 мільйона.

Нагадаємо, ставка збору становить 1,5 відсотка від нарахованої суми доходу. Здебільшого його утримують та сплачують до бюджету роботодавці, які виплачують трудові доходи, та податкові агенти. У разі отримання інших доходів (у тому числі іноземних), з яких не сплачено збір, відповідальним за його перерахування є сам платник.

 

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь