Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Безпека державного кордону України – спільний пріоритет запорізьких митників, прикордонників та силовиків

Дата: 11.04.2019 13:26
Кількість переглядів: 316

На базі Бердянського морського торговельного порту за ініціативою Запорізької митниці ДФС пройшла нарада з керівництвом Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України та Бердянського міського відділу Управління СБУ в Запорізькій області. Учасники зустрічі обговорили питання взаємодії та проведення узгоджених дій кінологічних підрозділів по виявленню каналів та припинення контрабанди наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, зброї та боєприпасів в пунктах пропуску через державний кордон України у Запорізькій області («Запоріжжя-аеропорт» та «Бердянський морський торговельний порт»).

Під час наради начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев наголосив на важливості збереження балансу між сприянням розвитку бізнесу та захистом економічної безпеки. Запорізька митниця ДФС докладає максимум зусиль для формування в регіоні атмосфери взаємної довіри між митницею і бізнесом, створення більш привабливих умов для реалізації бізнесових програм, зростання бюджетних надходжень. Для досягнення цих цілей митники підтримують робочий діалог з суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності щодо створення кращих умов для реалізації логістичних завдань, пов'язаних із перевезенням товарів, здійснення митних формальностей в мінімально можливі строки.

Разом з тим, питання безпеки вимагають ефективного застосування результатів аналізу ризиків задля недопущення порушень митного законодавства. Тому лише дієва співпраця прикордонної, митної служб, контролюючих державних органів та адміністрацій, заснована на оперативному обміні інформацією та спільній координації дій, дозволить підвищити надійність охорони і рівень захищеності державного кордону у сфері авіаперевезень та морського судноплавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь