Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

На Запоріжжі кількість планових податкових перевірок зменшилась на 28 відсотків

Дата: 26.03.2019 13:46
Кількість переглядів: 378

Фото без опису

За січень-лютий 2019 року аудитори фіскальної служби регіону провели 83 документальні перевірки, з яких – 21 планову, 62 позапланові та 33 фактичні. Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, порівняно з відповідним періодом минулого року кількість планових контрольно-перевірочних заходів зменшилась на 28 відсотків, позапланових – на 2 відсотки, а фактичних – на 52 відсотки.

За результатами перевірок до бюджету донараховано податкових зобов'язань на суму 38,6 мільйона. Із донарахованих сум платники узгодили 75,4 відсотка. На даний час вони вже сплатили до бюджету 6,6 мільйона.

Крім того, з початку року здійснено 20 позапланових перевірок суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності. За виявлені порушення вимог валютного законодавства донараховано пені і штрафні санкції на загальну суму 396,4 тисячі гривень, з яких узгоджено майже 375 тисяч.

У 2019 році підвищився рівень "плановості контролю". Тобто, акцент зміщений на збільшення кількості планових, обґрунтованих відповідно до ризикоорієнтованої системи, перевірок. Податковий аудит здійснюється за наявності у платника ризиків несплати податків, перелік яких затверджено відповідним наказом Міністерства фінансів України.

Нагадаємо, з графіком податкових перевірок на 2019 рік та переліком суб'єктів господарювання, які будуть охоплені податковим аудитом, можна ознайомитись на сайті фіскальної служби: http://sfs.gov.ua/diyalnist-/plani-ta-zviti-roboti-/362017.html.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь