Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

На Запоріжжі комунальні підприємства сплатили до бюджетів 37,5 мільйона гривень

Дата: 26.03.2019 13:41
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

З початку року надходження податку на прибуток комунальних підприємств до місцевих бюджетів Запорізької області склали 37,5 мільйона гривень. Порівняно з минулим роком сплачена сума зросла на 22 мільйона або на 143 відсотки. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько.

Зокрема, від організацій та установ комунальної форми власності, які зареєстровані у м. Запоріжжя        , надійшло 7,6 мільйона, суб'єкти господарювання м. Бердянськ, Бердянського і Приморського районів спрямували до скарбниць 1,2 мільйона, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 926 тисяч, Вільнянського, Запорізького і Новомиколаївського районів – 524 тисячі, Якимівського та Приазовського районів – 342 тисячі.

Нагадаємо, відповідно до Бюджетного кодексу України податок на прибуток комунальних підприємств повністю надходить до місцевих бюджетів. Базова ставка податку складає 18 відсотків.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь