Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Запорізька митниця та великі підприємства: розгляд актуальних питань співпраці

Дата: 01.03.2019 10:22
Кількість переглядів: 510

У Запоріжжі відбулася робоча зустріч керівництва Запорізької митниці ДФС з представниками бюджетоформуючих підприємств регіону та митними брокерами.

Під час заходу учасники розглянули результати роботи митниці та актуальні питання, пов'язані із проведенням зовнішньоекономічних операцій, а також шляхи створення сприятливих умов для ведення бізнесу.

Відкриваючи зустріч, начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев повідомив, що минулого року було проведено масштабну роботу щодо залучення суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності до проведення оформлення товарів у митних органах Запорізької області. Це дозволило суттєво збільшити митні надходження. Зокрема, за рахунок перевиконання індикативних показників платежів у 2018 році до обласного бюджету надійшло 365,3 мільйона гривень на розвиток автомобільних доріг.

Як зазначив перший заступник начальника Запорізької митниці ДФС Антон Жучков, одним із резервів для збільшення надходжень є прискорення митного оформлення товарів.

Крім того, запорізькі митники наголосили, що 18 лютого розпочалась друга фаза пілотного проекту з переведення суб'єктів господарювання на обслуговування через "єдиний рахунок" для перерахування митних та інших платежів до держбюджету та закликали присутніх активніше залучатись до цього процесу. Адже запровадження єдиного казначейського рахунку дозволить представникам бізнесу зменшити час митних процедур та оптимізувати фінанси.

Під час зустрічі представники підприємств висловили свої пропозиції щодо взаємодії з митницею, зокрема, щодо попередження проблем, які можуть вплинути на процеси митного оформлення поставок.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь