Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Президент України провів засідання Ради регіонального розвитку Запорізької області

Дата: 01.03.2019 10:20
Кількість переглядів: 342

Фото без опису

Досягнення та успіхи Запорізького регіону, а також перспективи його розвитку стали головними темами заходу, що відбувся 27 лютого за участю Президента України Петра Порошенка, який з робочим візитом перебував у Запоріжжі. У засіданні взяли участь депутати, очільники обласної влади та місцевого самоврядування, керівники фіскальної служби Запорізької області, представники бізнес-спільноти та громадськість.

У своєму виступі Президент окреслив основні вектори державної політики, відзначив ключові бюджетоформуючі галузі економіки Запорізької області, які для подальшого розвитку потребують інвестицій та спільних зусиль держави і бізнесу. Зокрема, це промисловість, ІТ-технології, сільське господарство, енергетика. При цьому Петро Порошенко підкреслив внесок окремих підприємств у фінансово-економічні здобутки регіону.

Учасники Ради регіонального розвитку також підбили підсумки реалізації реформи децентралізації. Глава держави повідомив, що з 2014 року власні доходи місцевих бюджетів збільшились з 68 мільярдів гривень до 234 мільярдів у 2018 році. У зведеному бюджеті частка місцевих скарбниць зросла до 51 відсотка. Петро Порошенко наголосив, що децентралізація – це не тільки питання перерозподілу ресурсів. Це кардинальні зміни всього життя в регіонах, новий формат участі людей у прийнятті рішень, а також підтримка підприємництва.

Президент також підкреслив важливість продовження реформ та регіональних програм розвитку.

Також під час заходу відбувся діалог між представниками влади та бізнесу, у ході якого обговорювалися питання подальшої взаємодії. Перед початком засідання в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев та перший заступник начальника ГУ ДФС у Запорізькій області Віталій Малий поспілкувалися з присутніми керівниками провідних запорізьких підприємств.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь