Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Працівникам запорізьких підприємств виплачено понад 180 мільйонів гривень зарплатних боргів

Дата: 18.02.2019 08:39
Кількість переглядів: 321

Фото без опису

Результати погашення запорізькими роботодавцями заборгованості із заробітної плати розглянули члени обласної комісії під час сьогоднішнього засідання.

Захід відбувся під головуванням губернатора Запорізької області Костянтина Бриля за участю представників фіскальної служби, Головного управління Пенсійного фонду в Запорізькій області, державної виконавчої служби, інших органів влади та суб'єктів господарювання регіону.

Як підкреслив Костянтин Бриль, питання ліквідації боргів по заробітним платам та підвищення рівня оплати праці знаходяться на постійному контролі органів влади.

Так, минулого року було проведено 384 засідання обласної та територіальних комісій щодо погашення зарплатної заборгованості, під час яких заслухано 202 керівника підприємств-боржників. За результатам цих заходів погашено борги на суму 181 мільйон гривень.

Водночас, як було зауважено, на сьогодні загальна сума невиплачених зарплат зросла майже на 64 мільйони та станом на початок 2019 року склала понад 190 мільйонів. При цьому 84 відсотки з цієї суми мають суб'єкти господарювання державного сектору економіки. Найбільші суми боргів накопичені на підприємствах обласного центру – 120 мільйонів, м. Мелітополь – 20 мільйонів та м. Бердянськ – 7,8 мільйона.

Оскільки на засіданні були присутні керівники деяких з підприємств-боржників, члени комісії розглянули ситуацію по кожному із них та прийняли відповідні рішення.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь