Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Фахівці Держгеокадастру та фіскальної служби розглянули актуальні питання земельних відносин

Дата: 12.02.2019 13:08
Кількість переглядів: 303

У рамках співпраці з Головним управлінням Держгеокадастру у Запорізькій області за участі фахівців фіскальної служби області відбулась нарада з питань отримання витягів з технічної документації із загальнонаціональної (всеукраїнської) нормативної грошової оцінки земель.

У 2018 році, на виконання Закону України "Про Державний бюджет на 2018 рік" та відповідно до Постанови КМУ від 07.02.2018 №105, проведена загальнонаціональна (всеукраїнська) нормативна грошова оцінка земель сільськогосподарського призначення (за межами населеного пункту).

За її результатами Держгеокадастром та Міністерством аграрної політики та продовольства України затверджена Технічна документація із загальнонаціональної (всеукраїнської) нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення (за межами населеного пункту).

Під час спільної наради учасники обговорили практичні питання щодо процедури отримання Витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки та врегулювання спірних аспектів, які виникають, якщо земельна ділянка не сформована у розумінні Земельного кодексу України.

Нагадаємо, що розмір нормативної грошової оцінки земельних ділянок використовується як база оподаткування земельним податком відповідно до ст. 269-289 Податкового кодексу України.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь