Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

ДО УВАГИ ВОДІЇВ. ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ!

Дата: 21.01.2019 13:37
Кількість переглядів: 480

Увага! До кінця доби 21 січня на території Запорізької області очікуються туман з видимістю 100- 500 м. Крім того, складні погодні умови: налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Такі погодні умови можуть призвести до першого (жовтого) рівня порушення руху автотранспорту.

Станом на 12 годину дня, проїзд по автодорогах області забезпечено.

Зважаючи на мінливість погодних умов, Служба автомобільних доріг у Запорізькій області закликає водіїв бути обережними під час руху за складних погодних умов та чітко дотримуватися Правил дорожнього руху: користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечної дистанції та інтервалу, не перевищувати швидкість. Також варто відмовитися від ризикованих маневрувань, які за складних погодних умов можуть привести до створення аварійних ситуацій.

Крім того, Служба автодоріг рекомендує водіям під час сильного погіршення погодних умов по можливості утриматися від поїздок на далекі відстані, а в разі гострої необхідності – збиратися у дорогу відповідально.

Обов’язково перевірте технічний стан авто, подбайте про встановлення на своїх автомобілях шин з зимовим малюнком протектору та запас палива. 

Водіям великовагових транспортних засобів необхідно мати зимову гуму, упори противідкатні, ланцюги протиковзання.

Дорожники області звертаються до водіїв, з проханням - при виникненні надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах державного значення Запорізької області, негайно повідомити оператора диспетчерської служби за тел. (061) 787-64-30 та при можливості не продовжувати рух по цій ділянці дороги, а зачекати на ділянках відстою транспортних засобів та дати можливість проїхати техніці для розчищення й обробки ділянки.

 

Начальник                                                                              А. ВАЙЛО   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь