Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

У Запоріжжі піднято прапор Військово-Морських Сил України

Дата: 03.12.2018 22:49
Кількість переглядів: 382

Фото без опису

Цими днями численні стяги Військово-Морських Сил України майорять над українськими містами. У такий спосіб громадяни підтримують моряків, які нині перебувають у полоні Російської Федерації.

Урочиста церемонія підняття прапора ВМС відбулася й на центральній площі обласного центру. Аби висловити свою підтримку українським морякам, на Майдані Героїв зібралися керівники Запорізької облдержадміністрації, Запорізької обласної ради, Головного управління ДФС у Запорізькій області, Запорізької митниці ДФС, очільники інших державних органів влади та місцевого самоврядування, духовенство, військовослужбовці Збройних Сил України, студенти та небайдужі запоріжці.

Під час виступів керівники обласної і міської влади зазначили, що запорізька громада переймається долею мужніх українських моряків та вірить, що мобілізуючи спільні зусилля, державі вдасться повернути військовослужбовців.

Урочисте підняття прапора Військово-Морських Сил України виконали військовослужбовці та курсанти Запорізького обласного військового ліцею "Захисник".

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь