Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Зарплатні борги у Запорізькій області зменшились майже на 8 мільйонів

Дата: 29.11.2018 08:25
Кількість переглядів: 345

Фото без опису

Підсумки роботи органів влади та контролюючих установ щодо погашення заборгованості та легалізації зарплат розглянули члени обласної комісії під час засідання у Запорізькій облдержадміністрації.

У заході, який відбувся під головуванням очільника Запорізької облдержадміністрації Костянтина Бриля, взяли участь прокурор Запорізької області Валерій Романов, заступник начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Олег Матвійчук, керівники інших органів обласної влади, а також представники підприємств, які мають зарплатні борги.

На засіданні було зазначено, що загальна сума заборгованості з заробітної плати у регіоні скоротилась у жовтні майже на 8 мільйонів гривень або на 3,4 відсотка, і станом на початок листопада склала близько 225 мільйонів. При цьому більш ніж 86 відсотків від цієї суми припадає на підприємства державного сектору економіки.

Як повідомив Олег Матвійчук, з метою скорочення зарплатних боргів фіскальна служба області постійно аналізує діяльність суб'єктів господарювання, проводить роз'яснювальну роботу з працедавцями, матеріали щодо окремих боржників передаються до органів державної виконавчої служби для стягнення боргів у примусовому порядку.

Під час обговорення комісія вивчила стан справ по кожному підприємству, де наявні факти несвоєчасних розрахунків з працівниками і бюджетом, у результаті було прийнято ряд рішень. Зокрема, спільна робота органів обласної влади, контролюючих та правоохоронних структур буде зосереджена на вжитті усіх можливих заходів впливу на суб'єктів господарської діяльності щодо погашення заборгованості та стабілізації ситуації у роботі цих підприємств.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь