Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Громадська рада при фіскальній службі Запорізької області підбила підсумки своєї дворічної діяльності

Дата: 29.11.2018 08:24
Кількість переглядів: 344

Фото без опису

У фіскальній службі Запорізької області відбулися загальні збори Громадської ради. Участь у засіданні взяли в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, керівний склад та члени Громадської ради при ДФС області, працівники фіскальної служби.

Під час звіту правління про роботу у 2017-2018 роках, голова Громадської ради Світлана Проніна повідомила, що члени Ради ініціювали проведення низки заходів, присвячених розгляду новацій та актуальних питань застосування чинного законодавства у податковій та митній сферах. Заступник голови Громадської ради Лариса Церетелі зазначила, що за результатами цих засідань були напрацьовані пропозиції щодо проектів законодавчих змін.

Також учасники обговорили питання створення ініціативної групи з формування Громадської ради при ГУ ДФС Запорізької області на 2019-2020 роки та вирішили делегувати до її складу членів правління і представників ГУ ДФС області для подальшої підготовки установчих зборів.

Наприкінці засідання Валерій Манько висловив побажання, аби новий склад дорадчого органу продовжував так само якісно забезпечувати взаємодію між фіскальною службою та представниками бізнесу і громадськістю регіону.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь